THE DEFINITIVE GUIDE TO MAZAJ

The Definitive Guide to Mazaj

The Definitive Guide to Mazaj

Blog Article

We use cookies to analyze Web page site visitors and optimize your website encounter. By accepting our use of cookies, your data will be aggregated with all other consumer information.

غذاهای چرب مثل ماکارونی یا لبنیات پر چرب و محلی نیز توصیه نمی‌شود. برخی میوه‌ها مثل موز، آناناس، خربزه و… جزء میوه‌های دارای طبع گرم به شمار می‌روند. این میوه‌ها باعث می‌شوند تا تعادل مزاجی در بدن فرد از دست برود و او را با مشکلاتی مواجه سازد.

مزاج شناسی نقش مهمی در پزشکی و طب قدیم داشته و در مباحث فلسفی و به خصوص در نفس شناسی از آن استفاده می‌شود.

فصل تابستان مزاجی گرم و خشک دارد. در این فصل، صفراوی مزاج‌ها باید بیشتر غذای سرد و تر بخورند.

Set up the free of charge On line Radio Box application for the smartphone and pay attention to your favorite radio stations on line - wherever you will be!

حالا اگر هر کدام از این اعضا با تاثیر گرفتن از عوامل مختلف دچار تغییر مزاج شود، در عملکرد و فعالیت آن ها مشکل به وجود می آید و سلامت بدن را به خطر می اندازد.

افراد دارای مزاج گرم و تر، بدنی تنومند با استخوان بندی درشت دارند. دموی مزاج‌ها پوستی نرم، موهایی ضخیم، پرپشت و چرب دارند.

فرد اگر مزاجی گرم دارد و غذاهای گرم هم به مقدار زیاد مصرف کند برای سلامتی‌اش مزاج مشکل ساز خواهد شد.

براساس نوع مزاج بدن، برخی از غذاها می‌توانند مضر باشند و برعکس برخی از آن‌ها می‌توانند باعث بهبود احوال و ذخیره‌سازی انرژی در بدن شوند.

↑ علوی، خلاصه الحکمه، ۱۹۴. ↑ علوی، خلاصه الحکمه، ۱۹۴. ↑ جرجانی، ذخیره خوارزمشاهی، ۱:‎ ۷۲.

افراد دارای مزاج صفراوی یا طبع گرم و خشک در ظاهر هیکل لاغری دارند و پوست آن‌ها متمایل به رنگ زرد است. بسیار گرمایی هستند و در فصول گرم سال کلافه می‌شوند. هم‌چنین در این مواقع مشکل خشکی دهان و تشنگی زیاد دارند. قد بلند هستند و صورتشان کشیده است. بدن‌ آن‌ها به دلیل ویژگی‌هایی که دارند کم مو بوده و بینی بزرگ و چشمان ریزی دارند.

این افراد در میان دوستان و آشنایان غالبا بی‌خیال تلقی می‌شوند و همیشه سرزنده و پر شور هستند. خیلی آن‌ها را به عنوان انسان‌های منظم و با حساب و کتابی نمی‌شناسند. از نظر هوشی وضعیت آن‌ها عالی است و حافظه‌شان عملکرد پر قدرتی از خود نشان می‌دهد.

فصل زمستان مزاجی سرد و تر دارد. در این فصل باید غذاهایی که گرم هستند، استفاده شود.

ابن سینا، حسین (۱۳۶۷). قانون در طب. ج. ۵. ترجمهٔ عبدالرحمن شرفکندی. تهران: انتشارات سروش. ص. ۵۴۶.

Report this page